Månadshoroskop - juli

Med Venus, Mars och Saturnus på väg genom ditt 8:e solhus kommer en stor del av juli månad att handla om en emotionell reningsprocess. De tre första veckorna i månaden är en tid när du med fördel kan ägna dig åt att skärskåda dig själv på ett inre plan och bli kvitt gamla orosmoment som hindrar dig från att göra framsteg. Kapa sådana band som gör ditt liv oöverskådligt. Det är en utmärkt månad för yoga, terapi och andra helande aktiviteter.

 

Du befinner dig på upploppet nu, och en segsliten process i ditt liv avslutas snart, varför många förändringar också inträffar, något som återspeglas av Saturnus rörelse. Sedan april har denna planet väckt gamla spöken till liv på ett måhända rätt så traumatiskt sätt. Det kan ha skapat oro och ängslan kring frågor om ekonomisk och känslomässig överlevnad. Sannolikt kände du dig långt mer positiv inför framtiden tidigare under året, och efter den 21 juli kommer denna positiva känsla att återvända. Därmed inleds också en underbar period om två år där betoningen ligger på intellektuell och andlig utveckling.

 

Medan du går mot en till synes enklare tillvaro, upplever du också en starkt kreativ och mental laddning som känns närmast elektrisk. Världen ligger för dina fötter och det finns spännande nya saker för dig att lära dig. När den femte och sista oppositionen mellan Saturnus och Uranus äger rum den 26 juli, inser du snart att många begränsningar nu plötsligt är borta och att tiden är inne att göra allvar av olika planer. Resor över stora avstånd kan bli av, och du kan uppnå mycket rent intellektuellt. Detta är en tid att lägga all din energi på att skapa en ny och bättre framtid åt dig själv.


Två dagar kvar till semester!!


Nu är det inte långt kvar !
Jag längtar så jag håller på att gå i bitar.

Vädret kommer att bli kanon i helgen och nästa vecka så jag kommer att ha goda chanser att grunda inför Kreta :)

Imorgon slutar jag efter lunch och då blir det raka vägen hem och byta om och ut och lägga mig :)
På lördag drar jag till kusin vitamin över dagen.
Det ska bli 30+ så det blir till att ligga ute och lapa sol och snacka skit :)

Till veckan ska jag börja gå igenom garderoben och tvätta upp det vi ska ha med oss.
Ska dock inte ta med mig alltför mycket denna gång!
Jag brukar ju ha en tendens att alltid ta med mig för mycket när jag reser ju.....

Måste även ta och städa upp i lägenheten ordentligt då mams och paps ska bo här medan vi är borta. De ska ju vara kattvakt nämligen åt Smulan.
Det som kommer att ta längst tid att röja är Robins rum.......suck....
Ja ja, får se om jag kanske börjar lite smått ikväll redan efter rundan runt sjöarna ?




RSS 2.0