Horoskop januari för Vattumannen


Det tar en stund innan saker och ting börjar röra på sig under det nya året, men du har nog med saker att fundera över ändå. Även om månaden kan kännas bekymmersam till en början, så slutar den på ett mycket bättre sätt än den börjar. Det mesta av det tryck du upplever tidigt under månaden är i själva verket hjärnspöken som aldrig blir verklighet, men de kan förefalla nog så verkliga i stunden. Trots allt tyder det mesta på att du lyckas bibehålla ett förvånansvärt stort lugn överlag.

 

Dagarna efter nymånen den 15:e upptäcker du plötsligt att du har långt mer kontroll över ditt liv och den riktning du färdas i än du kanske trott. Goda vänner ger dig sitt stöd och din partner eller någon du samarbetar med kan komma att kratta gången åt dig. Det du behövde arbeta så hårt för tidigt under månaden blir nu verklighet utan att du behöver anstränga dig särskilt mycket alls. Därmed sköljer lyckan över dig och du upplever en mer positiv inställning till framtiden. Detta är en utmärkt tid för att leva upp till åtaganden i olika relationer och för någon långsiktigt fördelaktig utveckling i hemmet.

 

Utöver det är det möjligt att du märker av nya ekonomiska trender där flödet av pengar rör sig mer obehindrat än på länge. Detta nya flöde kan ge dig råd att investera i en del större varor som du har känt att du behöver en längre tid nu. Det skulle vara mycket konstigt om du inte under 2010 fick tillgång till inkomster från nya och överraskande källor, som till stor del är förbundna med innovation och om hur du använder din kreativa fantasi. Fokusera på framtiden hellre än på det förflutna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0