Horoskop

Dagshoroskop - fredag 17 juli

Du kan få en underbar fredag tillsammans med familj och vänner. Öppna ditt hem och bjud in människor du tycker om.


Veckohoroskop - vecka 29

Detta kommer att bli en intensiv arbetsvecka för både dig själv och andra som du arbetar nära, med mycket höga stressnivåer när ljus bränns i bägge ändarna, projekt delegeras, och en partners nerver är på helspänn. Men det är också en rolig vecka, och om du arbetar mycket, så kan du också se fram emot mycket aktivitet även på festsidan, med musik, dans och romans. Det skall mycket till om den Vattuman som är singel inte får sig en liten sommarromans. Har du barn, så är detta en utmärkt tid för aktiviteter som innebär äventyr och lek. Framme vid helgen avtar stressen på arbetet, samtidigt som din partner blir mer lekfull till sinnes. Det finns också en del att fira.



Månadshoroskop - juli 2009

Under den allra tidigaste delen av månaden förekommer en del svårtolkade signaler i hem- och familjelivet, som kan få dig att känna det som om den inre frid du söker undermineras av dem som står dig allra närmast. Det är som om de i värsta fall döljer sina verkliga motiv, i bästa fall helt enkelt inte riktigt vet vad de vill. Som tur är varar detta dock inte särskilt länge, och det som större delen av juli handlar om är det som sommaren borde handla om - nämligen att kunna koppla av och ha roligt. Allra bäst fungerar det för dig om du nalkas livet från ett okonventionellt håll och överraskar dina nära och kära med oväntade utflykter och äventyr.


 

Under juli månad fungerar olika former av samarbeten särskilt väl, och det är bra om du kan ägna lite tid åt att planera ett och annat och arbeta konstruktivt tillsammans med en partner - antingen yrkesmässigt eller i privatlivet - mot små mål som dock ger en tillfredsställande känsla av att växt förekommer. Detta är en särskilt bra tid att applicera olika metoder och färdigheter i ditt yrkesliv, som du nyligen tillägnat dig.


 

Har du planer på att ge dig ut på en resa kan det förekomma problem eller förseningar - särskilt runt den 21:e. Kanske är det familjeangelägenheter som sätter käppar i hjulet för dina planer. Helst bör du inte lämna något åt slumpen, utan se till att du är väl förberedd och har en alternativ plan i beredskap om saker och ting skulle köra ihop sig. Vid samma tid kan ekonomin lätt få en törn, och om så är fallet gör du klokt i att vara återhållsam. Trots sådana problem verkar månadens slut bli en idyllisk och romantisk tid då många av dina romantiska drömmar besannas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0