Vecko och månadshoroskop - Vattumannen




Veckohoroskop - vecka 32


Månförmörkelsen som äger rum i ditt tecken i mitten av veckan, markerar en tid med mycket inspiration och en stark känslomässig laddning. Det är en storartad tid för förnyad kreativ aktivitet, och det kan förekomma ett betydande genombrott i karriären som gör det möjligt för dig att förmedla dina idéer på ett mer dynamiskt sätt. Dina ideal och drömmar kan förverkligas om du är beredd att arbeta för dem. Framgång nås nu genom att omvandla oro till handling och att ta hand om alla de praktiska detaljer som måste skötas. På den administrativa sidan kan du till och med göra nya, användbara lärdomar. Du kan också förvänta dig en hel del hjälp utifrån.


Månadshoroskop - augusti 2009


I och med månförmörkelsen i ditt tecken den 6 augusti, förekommer det en stark fokus på ditt känsloliv och på dina relationer i största allmänhet. Detta kan hänga ihop med att partners på ett kraftfullt sätt lägger fram argument för varför de behöver experimentera, förändra och förverkliga sig själva. Du upplever inte detta som särskilt oroväckande eftersom du som Vattuman förstår människors behov av att förverkliga sig själva som individer. Du önskar bara att det kunde vara du som fick tillfälle att göra det.


Ditt liv fylls med små detaljer och hårt arbete i augusti när den rörliga planeten Merkurius går samman med Vattumannens planet Saturnus, och sedan passerar mitt emot Uranus (som också förknippas med ditt tecken), något som i största allmänhet genererar mycket arbete och en hel del stress, i synnerhet som den mer buffliga planeten Mars också ger sig in i leken i mitten av augusti. Detta antyder en tydlig risk för konflikter och frustrationsmoment på mer än ett område i ditt liv vid denna tid. Lyckligtvis är kollegor välvilligt inställda och beredda att erbjuda sitt stöd. Om ditt arbete innehåller moment som ger dig möjlighet att uttrycka mjukare värden kommer du att uppleva månaden som mycket tillfredsställande.

aquarius


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0